Михайло Головко: Від збереження інституту традиційної сім’ї нині залежить існування української нації в майбутньому

Опубліковано в Політика Автор  sorokabiloboka 30.01.2019
7 листопада 2011 року Україна підписала «Стамбульську конвенцію». На кінець 2018 року 65 рад різних рівнів ( в тому числі 11 обласних) прийняли звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Ради національної безпеки та оборони України з рядом вимог щодо захисту цінностей української сім’ї та недопущення ратифікації «Стамбульської конвенції».

Головною перепоною на шляху до ратифікації Стамбульської конвенції є введення особливого визначення поняття «гендер». На відміну від загального уявлення про гендерну рівність, яка передбачає рівність виключно між чоловіком та жінкою і заборону дискримінації за статевою ознакою конвенція впроваджує інше розуміння гендеру. У ній сформульовано поняття гендерної ідентичності, за якою виділяють трансгендерів, агендерів, транссексуалів та інших типів – загалом нараховується понад 50.

Народний депутат України від ВО «Свобода» Михайло Головко звернувся з депутатським запитом до голови парламенту та уряду з вимогою не впроваджувати Стамбульську конвенцію. Більше того, нардеп-свободівець просить створити інститут Урядового вповноваженого з питань сім’ї.

«Сотні тисяч українців готові вийти на протестні акції, якщо буде спроба зрівняти в правах традиційні сім’ї з так званими секс-меншинами. Одними з основних завдань української нації є збереження традиційної сім’ї чоловіка та жінки. Ті, хто пропагують захист секс-меншин прагнуть знищити народ. Тому я направив депутатський запит з вимогою припинити пропаганду цінностей так званих ЛГБТ груп. Українська нація – це нація християнська, яка сповідує духовно-моральні цінності, спрямовані на збереження інституту традиційної сім’ї. Націоналісти завжди були і будуть стояти на захисті інтересів своєї нації, особливо коли це стосується її збереження та примноження», - зазначив нардеп-свободівець Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів
Бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які закуплені мерією Тернополя. На…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.