Ігор Побер: «Гідний бій Порошенку на виборах може надати хіба Тимошенко»

Опубліковано в Політика Автор  sorokabiloboka 30.01.2019
В останню неділю березня 2019-го року відбудуться вибори Президента України.
Кандидати вже почали активно реєструватись у ЦВК, а на сторінках засобів масової інформації з’явилось чимало соціологічних опитувань та рейтингів.
 
На думку народного депутата від фракції БПП Ігоря Побера, гідним конкурентом Петру Порошенку може стати хіба що Юлія Тимошенко.
 
– В Юлії Володимирівни є свій сталий електорат й межа, за яку вона не перейде. Звісно, у Тимошенко чимало симпатиків. У Тернопільській області, наприклад, вона перша у більшості рейтингів, але, думаю, велика кількість голосів «перетечуть» до Петра Олексійовича. Я хочу нагадати вибори до ВРУ 2014-го року. Тоді рейтинг «Народного фронту» виріс втричі всупереч усім соціологічним дослідженням. Давайте ми не будемо дивитись на жодні приблизні соціологічні дані. Спершу нехай зареєструються всі кандидати, а потім вже поговоримо про чиюсь першість. Рейтинги у наш час – невтішна річ, а гідний бій у виборах чинному главі держави надасть хіба що Тимошенко, – пояснив Ігор Побер.
 
До слова,  балотуватися на президентських виборах мають право громадяни, які досягли 35 років, живуть в Україні упродовж останніх 10 років та вільно володіють українською мовою.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.