«Лише суд вирішить, хто причетний до вбивства Гандзюк, адже в нашій країні дуже легко когось звинуватити», – Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  sorokabiloboka 30.01.2019
Днями батько херсонської активістки Катерини Гандзюк заявив, що організатор вбивства її доньки співпрацював із представником «Батьківщини» Владиславом Мангером та партійцем від БПП Андрієм Гордєєвим.
 
Про це чоловік повідомив під час засідання Тимчасової слідчої комісії щодо розслідування вбивства Катерини Гандзюк та нападів на інших активістів.
 
На думку народного депутата від фракції БПП Ігоря Побера, розслідуванням цієї справи повинні займатись правоохоронні органи, а поки не варто звинувачувати людей, які, можливо, ні в чому не винні.
 
–  Я щиро співчуваю батькам Катерини Гандзюк, які втратили свою доньку, але ж ми всі бачили, що це звинувачення батько зачитав з листка. Я не хочу нікого ні в чому обвинувачувати і вважаю, що цим повинні займатись правоохоронні органи. Я знаю Андрія Гордєєва як чесну та порядну людину. Ще недавно до вбивства «приплітали» народного депутата України з фракції БПП Миколу Паламарчука. В нас взагалі дуже легко на когось щось «повісити». Хто винний, а хто – ні  – остаточно має вирішувати лише суд, – пояснив Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.