Рабінович - опозиційним силам: Приєднуйтесь до нашої партії, адже тільки ми зможемо перемогти владу

Опубліковано в Політика Автор  sorokabiloboka 22.01.2019

Нардеп закликав усіх, хто не згоден з діями нинішньої влади, об'єднуватись із політсилою.

Народний депутат і лідер «Опозиційної платформи - За життя» Вадим Рабінович закликав всі опозиційні сили приєднатися до його політичної силі. Про це він заявив на брифінгу 22 січня.

«Ми визначилися з датою надзвичайного з'їзду партії «Опозиційна платформа - За життя», де ми, як і обіцяли, висунемо Юрія Бойка в президенти. На з'їзді ми повинні виробити методи боротьби з нинішньою економічною катастрофою, з цією владою», - заявив парламентарій.

За його словами, з'їзд партії відбудеться 29 січня, і політична сила цілком і повністю підтримує кандидатуру Бойка.

«У нас є дата з'їзду. Дякую за підтримку партії «Опозиційна платформа - За життя». Вважаю, що це тільки початок об'єднавчого процесу. Все більше організацій приєднуються до нас. Тільки разом ми можемо змінити режим, який довів країну до катастрофи», - прокоментував ситуацію Юрій Бойко, який теж був присутній на брифінгу.

Також Вадим Рабінович закликав усіх, хто не згоден з діями нинішньої влади, об'єднуватися з «Опозиційною платформою - За життя».

«Приєднуйтесь до нашої партії, адже тільки ми зможемо перемогти цю владу», - констатував парламентарій.

Нагадаємо, восени 2018 року партії «За життя» та «Опозиційний блок» заявили про об'єднання в єдину «Опозиційну платформу - За життя». Мета нового політичного утворення, за словами Рабіновича, встановлення миру в Україні та припинення економічної кризи в країні.

Відзначимо також, що після об'єднання Вадим Рабінович відмовився від участі в президентських перегонах, щоб зосередитися на перемозі в майбутніх парламентських виборах.

«Я обов'язково очолю нашу партію в поході на виборах парламентських - і ми переможемо 200%, тому що тільки у нас є план і можливості вивести країну з кризи», - заявив тоді політик.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.