Чи "Свати" запустять в Україні: тернопільський нардеп уявив про що будуть говорити Путін і Зеленський

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 20.01.2019
Володимир Зеленський не тільки комік, а ще й бізнесмен. І маючи зареєстровану компанію в офшорах на Кіпрі не сплачує податків в Україну. Проте критикує тих, хто податки сплачує та забезпечує робочі місця. Про це на "Прямому" у ток-шоу "Прямий ефір" заявив народний депутат, фракція "Блок Петра Порошенка" Ігор Побер.

"Яким це треба бути українцем, щоб прирівняти з німецькою дівчиною легкої поведінки? Я не знаю тоді. І тепер що стосується релігії і Томосу. Над чим насміхатися? Я просто зараз всім хочу нагадати. Коли одного разу пан Зеленський – я думаю, коли я скажу одне слово, режисери запікають – коли він насміхався над Кадировим і коли він молився. Коли Кадиров виступив з заявою, і хлопці чеченської національності десь його там зустріли, наскільки розказують, то він, вибачте, так всрався, що вибачався офіційно з центрального каналу "1+1". А над українським Томосом, над українською релігією можна, оказується, насміхатися. Він акцентує на тому, що це ми там помилилися, бо це людина молилася, а вони там наклали свій текст якийсь… І це такий має бути у нас головнокомандувач в воюючій країні? Ви представляєте переговори Зеленського з Путіним? Він там говорить, що він приїде на переговори. Про що вони говорити будуть? Чи "Свати" запустять в Україні, які знімали в Білорусі? Він не тільки комік, а він ще й бізнесмен. І бізнесмен, який входив років два назад ще в Forbes, який заробив досить значні статки. І ті, кого він критикує, які сплачують податки, в тому числі і фірма Roshen, яка мільярди податків сплачує, а його фірма зареєстрована як офшорна компанія на Кіпрі. Податків в Україну – нуль. А критикувати тих, хто тут працює і дає робочі місця – це дуже легко", - сказав він.

Нагадаємо, політичний експерт Тарас Чорновіл в ток-шоу "Ехо України" заявив, що Володимир Зеленський імітує політичну діяльність, грається в політтехнології та не збирається нічого робити серйозно.

Як заявив політтехнолог Віктор Уколов, висування Володимира Зеленського у президенти є реакцією Ігоря Коломойського на деолігархізацію, є підверженням зламу корупційних схем та свідчить про демократію в країні.

Політолог Олеся Яхно розповіла, що поява актора Володимира Зеленського, як кандидата в президенти України - це провина опозиції, а не влади.

Раніше народний депутат Анрій Іллєнко в ефірі "Прямого" повідомив, що актор Володимир Зеленський пропонує Україні капітуляцію. 

Політтехнолог Денис Богуш, коментуючи можливий похід шоумена у політику, розповів, що Володимир Зеленський - це не той кандидат, який зможе розбудувати Україну, вирішити нагальні проблеми і завершити війну.

Раніше "Прямий" повідомляв, що 27 грудня центральна виборча комісія оголосила, що з 31 грудня починається виборчий процес чергових виборів Президента України, призначених на неділю, 31 березня 2019 року.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.