Новообраний депутат від УКРОПу Іван Нарадка очолив комісію Копичинецької ОТГ

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 19.01.2019
Очільника Копичинецького відділення Гусятинського УЕГГ ПАТ «Тернопільгаз», укропівця Івана Нарадку призначено головою комісії з питань депутатської діяльності, етики та регламенту у Копичинецькій міській раді.
 
Іван Нарадка увійшов до міської ради Копичинецької ОТГ за результатами виборів, що відбулись 23 грудня.
 
За словами укропівця, очолити комісію з питань депутатської діяльності, етики та регламенту для нього вкрай важливо, адже варто розуміти, що суспільство будується на основі моральних та етичних цінностей.
 
– Депутати повинні показувати гідний приклад толерантності та відповідальності за свої обіцянки й вчинки. У своїй роботі вони повинні бути сумлінними й враховувати усі прохання й інтереси громадян. Саме за цим і буде стежити наша комісія. Разом із двома моїми колегами ми аналізуватимемо ефективність роботи Копичинецької міської ради, дотримання депутатами законів. Також у наші обов’язки входить розгляд різноманітних звернень, зауважень чи скарг щодо діяльності депутатів. Попереду – чимало роботи. Сподіваюсь, що спільними зусиллями ми реалізуємо план дій для покращення життя мешканців Копичинецької ОТГ, – пояснив Іван Нарадка.
 
Довідка УКРОПу: На Тернопільщині 23 грудня перше волевиявлення відбулося у п’яти ОТГ – Копичинецькій (Гусятинський район), Купчинецькій (Козівський район), Монастириській (Монастириський район), Білецькій та Настасівській (Тернопільський район).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.