Нардеп з Тернопільщини розкритикував кандидатуру Зеленського на майбутніх президентських виборах

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 18.01.2019
Депутат Верховної Ради України з Тернопільщини Ігор Побер розкритикував відомого коміка та шоумена, а нині і кандидата у президенти, Володимира Зеленського за насмішки над українською релігією та прирівнюванням України до «актриси німецьких фільмів для дорослих».
 
- У нас в країні далеко не цирк, у нас далеко не шоу «95-го кварталу» чи «Ліги сміху». У нас в країні йде війна. Ми не вибираємо уряд, ми не вибираємо депутатів, а – головнокомандувача держави. І те, яким він буде впродовж наступних 5-ти років є надзвичайно важливим питанням. Щодо одного із кандидатів – Володимира Зеленського. Яким це потрібно бути патріотом і українцем, щоб прирівняти Україну до німецької порно-актриси? Окрім того, навіщо насміхатися над Томосом і релігією мільйонів людей? Я зараз усім хочу нагадати: у 2014 році в одній із своїх передач пан Зеленський насміхався над Кадировом, який здійснював мусульманську молитву. Після цього, коли пана Зеленського знайшли спортивні хлопці чеченської зовнішності, він неабияк налякався і на телеканалі 1+1 приносив свої вибачення Кадирову. Тоді він так палко запевняв, що «ніколи не насміхатиметься над святими речами». То чому ж йому так легко насміхатися над вірою українців і одержанням Томосу тепер? - задається питанням Ігор Побер.
 
На думку нардепа, неприпустимо, щоб людина, яка не поважає власну країну та віру людей, не має досвіду управління та державотворення, а натомість має зареєстровані компанії на офшорах, очолювала державу.
 
- Ви собі уявляєте такого президента Зеленського? Коли виникне необхідність поїхати на переговори з Путіним, про що він там говоритиме? Що він зможе сказати? У нього немає взагалі досвіду у політиці. Більше того, він не лише комік, а ще й добрячий бізнесмен. Він критикує українські компанії, в тому числі і Roshen, які сплачують мільярдні податки, в той самий час його «Квартал» зареєстрований на кіпрських офшорах, тобто не приносить у нашу країну жодного податку. А критикувати тих, хто тут працює і дає робочі місця – це для нього нормально і дуже легко, - обурюється Ігор Побер.
 
Нагадаємо, у 2014 році Зеленський у одному із випусків «95-го кварталу» використав кадри, зняті під час здійснення мусульманської молитви за участю Кадирова. Комік використав кадри, на яких президент Чечні плаче та наклав на них іншу звукову доріжку. Через деякий час Володимир Зеленський публічно приносив вибачення на телеканалі 1+1 за свій вчинок. Тоді комік заявив, що він і його команда ніколи не насміхатимуться над святими речами, незалежно від релігії. Проте не так давно Зеленський у своїй передачі відкрито висміяв отримання Україною Томосу про свою незалежну українську церкву.
 
Також декілька років тому на гумористичному фестивалі в латвійській Юрмалі Володимир Зеленський у своєму виступі порівняв Україну із «актрисою німецьких фільмів для дорослих», яка «готова прийняти в будь-якій кількості з будь-якого боку».
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.