Версія для друку

«Ми повинні рятувати села, які вимирають», — новообраний депутат від УКРОПу у Монастириській ОТГ Сергій Пиж

Опубліковано в Політика Автор  sorokabiloboka 29.12.2018
Під час виборів депутатів до Монастириської ОТГ, які відбулися 23 грудня,  мандат отримав кандидат від партії «Українське об'єднання патріотів – УКРОП» – підприємець Сергій Пиж, якому виборці висловили підтримку та довіру.

Переможець виборчих перегонів розповів, що надалі працюватиме насамперед на благо людей, адже відчуває відповідальність за долю кожного мешканця Монастириської громади, який віддав за пана Сергія свій голос.

Укропівець Сергій Пиж наголосив, що попереду – чимало завдань, демократичних рішень, які спрямовані на перспективу громади. Насамперед підприємець прагне, аби в населених пунктах відбулися позитивні зрушення, які би стимулювали молодь не виїжджати з краю у великі міста чи закордон.

—  Дуже болить, що села на Тернопільщині пустіють і поступово вимирають. Прикро спостерігати, що молодь майже не бачить перспектив залишатися жити і працювати в тому куточку, де народилася, звідки походить її рідня. Саме тому найперше  ми повинні працювати задля того, аби люди, які є майбутнім нації, думали про відродження свого краю, а не трудилися на благо іншої країни чи виїжджали в обласні центри. Прикро, що для деяких інших держав наші громадяни – дешева робоча сила. Аби змінити це хоча би на рівні села, ми повинні спільно докладати зусиль, аби на Тернопіллі процвітало виробництво. Варто спрямовувати діяльність на те, аби знову працювали недіючі підприємства та було створено умови для розвитку малого й середнього бізнесу. Завдяки цьому у краї для людей би з’явилися додаткові робочі місця, — поділився Сергій Пиж.

Укропівець також зазначив, що, будучи депутатом Монастириської міської об'єднаної територіальної громади, також клопотатиме, аби відбувалося покращення благоустрою громади для того, щоби життя краян ставало більш комфортним.