Версія для друку

«Прагну, аби мешканці громади мали повноцінні дороги», — новообраний депутат від УКРОПу в Копичинецькій ОТГ Іван Нарадка

Опубліковано в Політика Автор  sorokabiloboka 29.12.2018
Перемогу від партії «Українське об'єднання патріотів – УКРОП» на виборах депутатів до Копичинецької ОТГ здобув очільник Копичинецького відділення Гусятинського УЕГГ ПАТ «Тернопільгаз» Іван Нарадка.

Новообраний депутат розповідає, що для нього на новій посаді пріоритетними будуть ті напрями діяльності, які стосуються покращення благоустрою краю.

— Приємно, що виборці  довірилися мені як ініціативному жителю краю, адже для мене є важливою думка кожного мешканця громади. Не залишаю поза увагою пропозиції, бажання, проблеми кожного краянина з приводу того, як покращити впорядкування населених пунктів. До першочергових завдань, які зараз потребують вирішення у громаді, належить оновлення доріг. На щастя, освітлення в краї є задовільним. Також вболіваю за те, аби в нас повноцінно функціонували освітні, комунальні, лікувальні заклади, зокрема Копичинецька лікарня. Бо у зв’язку з реформами в медичній галузі окремі відділення установи тривалий час планують закрити, — зазначив Іван Нарадка.

Укропівець сподівається, що його наміри підтримають й інші депутати Копичинецької міської об'єднаної територіальної громади.