Версія для друку

Ігор Побер: «Україна повинна розвивати власну промисловість»

Опубліковано в Політика Автор  sorokabiloboka 28.12.2018
Нещодавно у Верховній Раді України зареєстрували новий законопроект, який передбачає санкції проти 18 фізичних та 43 юридичних осіб РФ, що мають бізнес в Україні.
Відтак, його метою є блокування активів і заборона на виведення капіталу.
 
Свою думку щодо такого законопроекту висловив народний депутат від фракції БПП Ігор Побер.
 
– Україна повинна розвивати власну промисловість, а не споживати товари, які виробляє країна-агресор. Треба розвивати власні аграрні підприємства, а вони у нас є досить потужними. Окрім цього, ми можемо імпортувати товари з інших країн. З газом, звичайно, є проблеми. Це пов’язано з тим, що коштів на розвиток власних родовищ Україні не вистачає. Вже зараз, у пердвиборчий період, багато кандидатів у президенти починають використовувати проблему ціни на газ. Варто пам’ятати, що зниження ціни не входить в повноваження глави держави. Новий президент не буде мати впливу на Кабмін України, ні на парламент, – пояснив Ігор Побер.
 
До слова,  минулого тижня в Раді також зареєстрували законопроект № 9442 про Звернення Верховної Ради до президента України щодо оголошення війни, розриву дипломатичних відносин і припинення транспортного сполучення з Росією.