«Брудомети вже заряджені і після 1 числа почнуть стріляти» - Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  sorokabiloboka 27.12.2018
Вже 30 грудня в Україні офіційно стартує виборча кампанія до президентських виборів, а в останній день 2018 року кандидати зможуть реєструватися до участі у них.
 
На думку народного депутата з Тернопільщини Ігоря Побера, майбутня передвиборча кампанія та власне вибори будуть найбільш напруженими та брудними у порівнянні з попередніми.
 
- Мабуть, ця виборча кампанія буде однією із найбрудніших. Брудомети вже заряджені і з 1 числа нового року почнуть свою роботу. У нас також на Тернопільщині були вибори до ОТГ. Із великими скандалами та провокаціями вони відбувалися зокрема й у Білецькій ОТГ. Про це навіть розповідали і на центральних телеканалах. Гадаю, що вибори до громад продемонстрували рівень готовності різних політичних сил до майбутніх і президентських, і парламентських виборів, а також – методи та способи боротьби із конкурентами. Однак ототожнювати вибори в ОТГ із президентськими – не варто, - зазначив депутат ВРУ.
 
Також Ігор Побер прокоментував вибори, які нещодавно відбулися в ОТГ. Депутат переконаний, що на відміну від парламенту, у радах громад не повинно виникати міжпартійних протистоянь, а успіх новоспечених ОТГ залежатиме виключно від їх очліьників.
 
- Чи будуть вживатися різні політичні сили в ОТГ? Тут все залежатиме від авторитету керівника громади. Від того, як він працюватиме. На місцях трохи легше мобілізувати чи консолідувати депутатів для вирішення актуальних питань, які повинні сприяти розвитку на місцях. Адже всі вони живуть в невеликому селі чи селищі. Всі один одного знають і намагаються мирно співпрацювати. Там такої проблеми, як наприклад у Раді, немає, - додав нардеп.
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.