«Без міжнародного посередництва українським кораблям не варто проходити через Керченську протоку», – Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  sorokabiloboka 26.12.2018
Нещодавно полковник ЗСУ Віктор Шидлюх заявив, що українські військові готові до нового проходження Керчинською протокою у разі, якщо відповідне рішення буде ухвалено.
 
Свою думку щодо цього висловив народний депутат від фракції БПП Ігор Побер.
 
– Я думаю, що військове керівництво наших Збройних сил підійде до цього питання розсудливо. Сподіваюсь, що без міжнародних партнерів і європейських інституцій наші кораблі самі не пустяться, адже можуть знову наступити на ті ж граблі. Ми не знаємо, що в голові у Путіна, яку команду він може віддати цього разу. На сьогодні видно, що на жодні поступки Путін не йде. Він навіть не хоче визнати наших арештованих моряків військовополоненими і не прислухається ні до кого зміжнародних інституцій та лідерів європейських країн. Президент РФ пояснює це тим, що поки триває суд, мова про звільнення не може йти, – зауважив Ігор Побер.
 
Окрім цього, нардеп поділився своїми думками щодо введення воєнного стану.
 
– Це добре що воєнний стан пройшов непомітно. Я вірю в те, що керівництво Збройних сил України змогло перевірити свій резерв та мобілізувати ЗСУ на випадок повноцінної агресії РФ. На початку людей лякали, що перевірятимуть машини, не можна буде виїжджати за межі країни, але, як бачимо, життя продовжується. Сподіваюсь, що 26 грудня воєнний стан припинять і українці спокійно розпочнуть новий рік, – додав Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.