Версія для друку

Вибори на Тернопільщині: У Монастириській і Копичинецькій ОТГ – по два депутати від УКРОПу

Опубліковано в Політика Автор  sorokabiloboka 25.12.2018
За попередніми підрахунками голосів, під час виборів 23 грудня на Тернопільщині мешканці Монастириської ОТГ віддали представникам УКРОПу 5,7% голосів, а в Копичинецькій ОТГ – 8,8%.

Як розповідає очільник Тернопільського осередку «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Андрій Цибульський, попри запеклу боротьбу, укропівці представлятимуть політичну силу у двох міських радах – Монастириській та Копичинецькій ОТГ.

 - До рад Монастириської та Копичинецької ОТГ увійде по двоє наших кандидатів. Зокрема, це перші номери у наших списках. Так, в Копичинцях – очільник Копичинецького відділення Гусятинського УЕГГ ПАТ «Тернопільгаз» Іван Нарадка, а в Монастириськах – підприємець Сергій Пиж. Загалом конкуренція була великою, боротьба – напруженою, – розповів Андрій Цибульський.

За словами укропівця, підтримка виборців була відчутною, адже люди серед десятків політичних сил віддавали свій голос саме УКРОПу.

«У Копичинецькій ОТГ із 12 партій, які брали участь у виборах, до ради зайде 10. Згідно з рейтингами, ми серед них посіли п’яте місце. В Монастирськах ситуація трохи гірша, оскільки через зміну керівництва списки очолили нові люди, яких ми знайшли за короткий час до початку виборчої кампанії. Укропівці, які фактично починали все з чистого листа, досягли неймовірного результату. Я надзвичайно радий за них. Це свідчить про те, що є підтримка серед людей наших кандидатів, є рейтинг партії і довіра до неї», – заначив Андрій Цибульський.