Почавши співпрацювати з СБУ, Мураєв остаточно поховав свій рейтинг, – експерт

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 20.12.2018

Мураєв днями заявив, мовляв його колишні однопартійці є проросійськими політиками.

Народний депутат Євген Мураєв, глава партії «Наші», почав співпрацювати зі Службою безпеки України, чим «помножив свою кар’єру на нуль».

Таку думку висловили експерти, блогери і політики, передають Podrobnosti.ua.

Нагадаємо, Мураєв днями заявив, мовляв його колишні однопартійці є проросійськими політиками і звернувся до СБУ з проханням шукати «п’яту колону» не в його політсилі, а в «Опозиційною платформі – За життя». Політологи цю заяву називають нонсенсом.

«Це нонсенс, коли опозиціонер апелює до влади, вказує влади, хто там що робить неправильно, мовляв, я – правильно. І це в середовищі тих, хто ще недавно знаходився в одній фракції. Цьому на Банковій стоячи аплодують», – заявив політолог Андрій Золотарьов.

На заяву Мураєва жваво відреагували блогери та інтернет-користувачі. У мережі Facebook користувачі висловлювали думку про те, що рейтинг політика вже і так дорівнював нулю, а нинішній вчинок і підігравання владі – кінець його політичної кар’єри як опозиціонера і політика взагалі. Адже тепер виборці йому просто не повірять.

Представники ж «Опозиційною платформи – За життя» вважають, що на таку різку зміну думки вплинула нинішня влада.

«Якщо я людина, яка стоїть на принципах захисту прав наших громадян, якщо я є п’ятою колоною, безумовно ти прав, звертайся в СБУ. У мене питання – чи був ти колись нашим? Якщо сьогодні саме СБУ залучаєш до переслідування колишніх однопартійців? Я дуже здивований твоєю позицією, я розумію твої юнацькі амбіції і переживання за рейтинги, але цю межу переступати не можна було », – підкреслив народний депутат Нестор Шуфрич.

На думку політологів, Євген Мураєв, намагаючись врятувати свою невдалу політичну кар’єру, перетворився в інструмент влади в боротьбі з «Опозиційною платформою – За Життя». І розцінюють це не інакше як тиск на опозицію.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 soroka
Олександр Кацуба: Задача російських атак на енергетику — деморалізувати українців
Атаки Росії на українську енергетику в останні тижні мають на меті залякати й деморалізувати українців.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.