Володимир Шозда – один із перспективних кандидатів до Білецької ОТГ від УКРОПу

Опубліковано в Політика Автор  sorokabiloboka 14.12.2018
Представник «Українського об'єднання патріотів – УКРОП» Володимир Шозда 23 грудня представлятиме свою політсилу у перших виборах депутатів сільської ради Білецької об’єднаної територіальної громади.

За словами очільника Тернопільського обласного осередку УКРОП Андрія Цибульського, їхнє об'єднання представлятимуть люди різних соціальних категорій населення.

– Нашу політичну силу представлятимуть авторитетні люди різних вікової та соціальної  категорій:  колишні депутати, підприємці, медики чи вчителі. Ми підходили до формування списку таким чином, щоб були представлені спеціалісти різних галузей. Це посприяє тому, що у раді працюватимуть компетентні у різних питаннях депутати, – зауважив Андрій Цибульський.

Також укропівець зазначив, що у виборах до Білецької ОТГ зареєстровано 5 кандидатів, які боротимуться за перемогу у себе на окрузі.

Зокрема, представник УКРОПу Володимир Шозда балотується у депутати від 8 округу Білецької ОТГ.

–  Пропозицій стати представником від певного об'єднання було від чотирьох партій. Однак я обрав саме «Українське об'єднання патріотів – УКРОП» , тому що мені імпонують ідейні переконання укропівців, особливо - Олександара Шевченка. Зокрема, його бачення християнських цінностей, механізмів розвитку держави тощо. Я беру участь у виборах до Білецької ОТГ, оскільки вже 7 років проживаю у селі Біла і знайомий  із проблемами цієї місцевості, –  поділився Володимир Шозда.

Також потенційний обранець у депутати до Білецької ОТГ розповів, які саме питання у новосформованій громаді варто вирішувати першочергово.

 – Найбільше мене хвилює питання дошкільної освіти, адже для її забезпечення не має відповідного закладу. Я пропоную не чекати роки на фінансову допомогу для будівництва садка. Відтак, можна реформувати для цього початкові класи місцевої школи, тобто є можливість виділити приміщення зараз, а потім вже займатися будівництвом нової установи. Багато людей підтримують цю ідею. Також проблематичним є питання сміття. Упродовж трьох місяців нам забороняли вивозити відходи, зараз ми заключили договір, згідно з яким оплата за цю послугу надзвичайно висока. Я пропоную зайнятися створенням власного сміттєпереробного заводу, щоб ліквідувати глобальну проблему, – зауважив Володимир Шозда.

До слова, порядок визначення результатів голосування у Білецькій ОТГ, яке відбудеться 23 грудня, проходитиме за принципом мажоритарної системи.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.