Нардеп із Тернопільщини в обличчя розкритикував Прем’єр-Міністра України (відео)

Опубліковано в Політика Автор  sorokabiloboka 14.12.2018
На черговому пленарному засіданні Уряду народний депутат України Михайло Головко апелював до Прем’єр Міністра Володимира Гройсмана з основним запитання: «Як хоче чинний уряд увійти в історію держави?».

Під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана 12 грудня відбулося засідання Уряду.

За словами нардепа, уряд Гройсмана зарекламував себе як орган за правління якого найбільше зросла ціна на газ, збільшився державний борг та розпродують стратегічно важливі об’єкти країни.

– За часів уряду Гройсмана ціну на газ підняли на рекордний коефіцієнт – у 7 разів. За ваших часів збільшився державний борг, продають державну власність за безцінь. Наприклад, російський бізнесмен Григоришин має на меті купити «Центренерго», які зменшили вартість у 6 разів. Усе продається за копійки у тих областях, де зараз введений воєнний стан. Там де, навпаки, мали б націоналізовувати санкції до представників агресора, – обурився Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.