Виборчий список до Копичинецької ОТГ очолив укропівець Іван Нарадка

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 07.12.2018
Уже 23 грудня в Україні відбудуться вибори депутатів міських, селищних та сільських рад об’єднаних територіальних громад. У виборчих бюлетенях до Копичинецької міської ОТГ громадяни побачать імена представників  «Українського об’єднання патріотів – УКРОП».

Кандидатом №1 до цієї міської об’єднаної територіальної громади від УКРОПу є 35-річний укропівець, очільник Копичинецького відділення Гусятинського УЕГГ ПАТ «Тернопільгаз» Іван Нарадка.

Як розповів кандидат, у лави УКРОПу він вступив нещодавно, але вже встиг разом із колегами напрацювати план дій для покращення життя мешканців Копичинецької ОТГ.

– Укропівці – молоді, чесні, перспективні та цілеспрямовані. Саме тому я вирішив стати частиною їхньої команди. Потрапивши у раду, я планую покращувати благоустрій Копичинецької громади та дбати про екологію. Зокрема, дуже важливо зайнятись очищенням Копичинецького ставу, почати ремонтувати дороги та тротуари, особливо – по вулицях. Я планую не зупинятись на досягнутому та враховувати усі прохання й інтереси громадян,– поділився Іван Нарадка.

За словами очільника Тернопільського обласного осередку УКРОПу, депутата облради Андрія Цибульського, усі кандидати до ОТГ –люди різних вікових категорій та професій, які є компетентними у різних питаннях і намагатимуться змінювати життя людей у громадах на краще.

– Укропівці, які очолили виборчі списки, є справді авторитетними на місцях. Це представники різних професії – підприємці, вчителі, медики. Ми підходили до формування списків таким чином, аби представити різні верстви населення, які є компетнтними в окремих питаннях. Разом із однопартійцями ми старатимемось працювати та доносити ідею програми партії до мешканців цих міст й, звісно, сподіваємось на перемогу, – зауважив Андрій Цибульський.  

Довідка УКРОПу: На Тернопільщині перше волевиявлення відбудеться у п’яти ОТГ, серед яких – Копичинецька (Гусятинський район), Купчинецька (Козівський район), Монастириська (Монастириський район), Білецька та Настасівська (Тернопільський район).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.