Віктор Овчарук з Луганщини: «Вже стало доброю традицією відвідувати наших захисників-земляків напередодні Дня Збройних Сил України»

Опубліковано в Політика Автор  sorokabiloboka 04.12.2018
Напередодні Дня Збройних сил України голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук разом із  з головою ТОДА Степаном  Барною та секретарем Тернопільської міської ради Віктором Шумадою традиційно відвідали земляків у зоні проведеня ООС.

Очільники області та міста напередодні професійного свята військових завітали до 44-ої окремої артилерійської бригади, щоб передати їм матеріальну допомогу та послухати разом українську пісню, народні мелодії.

Віктор Овчарук висловив землякам велике спасибі від всіх краян за мужність, відвагу, за вірність рідній землі.

 – Хочу подякувати усім вам, дорогі воїни, за силу волі, за хоробрість, самовідданість за соборність та незалежність нашої держави. За мирне небо над нашою рідною Тернопільщиною, за те, що ви тут, на сході забезпечуєте захист від агресора. Завдяки вам Тернопілля  має можливість працювати, розвиватись, вирощувати хліб, ростити та навчати дітей, – зауважив Віктор Овчарук.  

Також тернополяни подякували за підтримку наших артилеристів в. о. голові військово-цивільної адміністрації Луганської області Сергію Філеві та вручили відзнаки та грамоти за відмінне виконання службових обов’язків.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.