Список із 27-ми кандидатів-укропівців на виборах до Монастириської ОТГ очолив підприємець Сергій Пиж

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 02.12.2018
Вже 23 грудня на Тернопільщині відбудуться перші вибори депутатів до міської ради Монастириської об’єднаної територіальної громади. Обласний осередок партії УКРОП на голосування до цієї ОТГ висуватиме максимально можливу кількість кандидатів – 27 укропівців, очолить список приватний підприємець – Сергій Пиж.

- Загалом ми зареєстрували кандидатів на вибори до двох міських ОТГ – Монастириської та Копичинецької. У двох громадах у нас повні виборчі списки, тобто по 27 укропівців, які очолюють достойні та авторитетні люди на місцях. В Монастирській ОТГ кандидат №1 – приватний підприємець Пиж Сергій. Також у списку є укропівці різних вікової, професійної та соціальної категорій – це медики, вчителі, студенти, навіть колишні депутати. Ми підходили до формування списків таким чином, щоб наші представники, коли зайдуть до ради, були компетентними у різних галузях та якісно могли вирішувати проблеми на місцях. Переконаний, що від нашої політичної сили пройде не лише лідер списку, а й низка інших гідних кандидатів-укропівців. Ми стараємось, працюємо, доносимо до виборців програму партії, наші цілі, ідеї, принципи, - зазначає очільник Тернопільського обласного осередку партії «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Андрій Цибульський.

Як ділиться лідер списку від УКРОПу до Монастириської ОТГ Сергій Пиж, децентралізація – саме та реформа, яка допоможе розвивати економіку на місцях. Маючи свою власну справу, укропівець розуміє наскільки важливою для громади є робота місцевих підприємств.

- Я обрав УКРОП, оскільки мені імпонують обласний та районні осередки, їхня робота на теренах нашої області. Укропівці на Тернопільщині позитивно себе продемонстрували. З моєї точки зору, як підприємця, об’єднання принесе позитив для Монастириської громади. Адже кошти виділятимуться на пряму з державної казни і ми зможемо спрямовувати їх на власний розсуд для вирішення актуальних проблем у громаді. Окрім того, податки від роботи місцевих підприємств – за сертифікати, за найманих працівників тощо, залишатимуться в бюджеті громади і працюватимуть на неї. На мою думку, одна із наболілих проблем Монастирищини, яка є загально масштабною, – це дороги. Однак її ми зможемо вирішити. А от інша велика проблема – залишити наших людей, щоб вони не виїжджали за кордон шукати іншої долі. Нам потрібні молоді кваліфіковані спеціалісти, які зможуть отримувати гідну заробітну плату та працювати на розвиток нашої країни Всі інші проблеми не такі страшні, їх завжди можна вирішити, однак, потрібно мати із ким їх вирішувати, - переконаний Сергій Пиж.

Довідка УКРОПу, 23 грудня 2018 перші вибори відбудуться у 123 ОТГ. Волевиявлення заплановане у 15 міських, 21 селищній та 87 сільських громадах у 21 області України. Протягом трьох попередніх років, з 25 жовтня 2015 до 29 квітня 2018 року, в Україні було призначено 707 перших місцевих виборів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко: Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів
Кияни, які взяли участь в благодійному забігу на Трухановому острові та аукціоні зі збору коштів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.