Ігор Побер: «Курс до ЄС та НАТО – це воля українського народу»

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 28.11.2018
Днями Верховна Рада підтримала президентський законопроект про внесення змін до Конституції про інтеграцію України до Євросоюзу та НАТО. Таке рішення підтримали 311 депутатів.
 
На думку народного депутата України від фракції БПП Ігоря Побера, парламент – є відображенням зрізу українського народу.
– Курс до ЄС та НАТО – це воля нашого народу. Це – воля усіх Героїв Небесної Сотні та тих, хто захищає територіальну цілісність України на її сході. Якби ми були членами НАТО ще з 2008-го року, то, мабуть, і Крим би не був анексованим сьогодні. Цих 311 голосів – підтвердження того, що парламент відображає волю народу,– пояснив Ігор Побер.
 
До слова, президент України Петро Порошенко перед голосуванням депутатів зазначив, що впевненій у підтримці Верховної Ради.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.