Щоб подолати криміногенну ситуацію, потрібно в рази збільшувати фінансування правоохоронних органів, - нардеп з Тернопільщини

Опубліковано в Політика Автор  sorokabiloboka 13.11.2018
Народний депутат з Тернопільщини прокоментував рівень фінансування правоохоронних органів.
 
Згідно проекту державного бюджету на 2019 рік правоохоронним органам України (МВС,СБУ,ГПУ) планують збільшити фінансування з 80,4 млрд грн у 2018 році до 98,9 млрд грн, що на 23% більше.
 
Попри це, правоохоронна система і досі не отримуватиме належної кількості коштів із державної казни. Про це заявляє народний депутат від фракції БПП Ігор Побер.
 
- Попри те, що збільшилось фінансування правоохоронних органів, воно досі перебуває не на належному рівні. Насправді, потрібно виділяти значно більше коштів. Ще тоді, коли запроваджували патрульну поліцію, багато і хлопців, і дівчат, які вступали до її лав мали надію на кращі зміни, вони завзято працювали. І, можливо, тоді їхня зарплата у 9 тисяч гривень була непоганою, однак, сьогодні такої суми за їхню роботу недостатньо, - зауважив Ігор Побер.
 
Народний обранець також наголосив на тому, щоб подолати криміногенну ситуацію, яка зараз спостерігається в Україні, потрібно в рази збільшувати фінансування правоохоронних органів.
 
До слова, згідно проекту держбюджету на 2019 рік, Міноборони отримає на 18% більше коштів у порівнянні з попереднім роком. Так фінансування збільшиться з 86 млрд грн у 2018 році – до 101,4 млрд грн.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.