Тернопільська «Свобода» ініціює позачергову сесію облради та вимагає скасування рішення про підвищення ціни на газ

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 24.10.2018

Постановою Кабінету Міністрів України №838 від 19 жовтня 2018 року було прийнято рішення уряду про підвищення ціни на газ для населення на 23,5%.

Враховуючи те, що дане рішення влади яке дає можливість олігархам збагачуватись ще більше на продажі газу населенню, відкине за межу бідності мільйони українських сімей, фракція Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у Тернопільській обласній раді зареєструвала звернення з вимогою скликати позачергову сесію Тернопільської обласної ради і розглянути питання про «Про звернення депутатів Тернопільської обласної ради до Президента України щодо антинародних дій уряду Гройсмана та негайного скасування постанови Кабінету України про підвищення ціни на природній газ для населення від 19 жовтня 2018 р. №838».

«Фракція націоналістів у Тернопільській обласній раді не лише ініціює скликання позачергової сесії, а й підготувала відповідний проект рішення та звернення з вимогою недопущення підняття ціни на газ для людей та скасування Постанови Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2018 року №838. Ненажерливості олігархів при владі немає меж. Цей газовий геноцид який влаштовують українцям це продовження політики знищення власного народу теперішньою корумпованою владою псевдореформаторів на догоду олігархам та їх прислужникам. Переконанні в тому, що кожен депутат обласної ради який має відповідальність перед своїми виборцями і перед країною підтримає наше спільне звернення, яке має зупинити грабіжницькі плани чинного уряду по підвищенню ціни на газ для населення з 1 листопада 23018 року на 23,5 %,» - зазначив голова фракції ВО «Свобода» у Тернопільській обласній раді Олег Сиротюк.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.