Обидві сторони є проплаченими! - тернопільський нардеп про пікети під парламентом під час звіту директора НАБУ

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 11.10.2018

Нардеп з Тернопільщини прокоментував роботу директора НАБУ.

Під час звіту директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника під будівлею ВРУ відбувався мітинг. Пенсіонери та молодики спортивної статури висловлювали своє обурення діяльністю Ситника. У свою чергу він назвав акції – провокацією. Свою думку щодо цих подій висловив і народний депутат з Тернопільщини від фракції БПП Ігор Побер.

– Я був свідком мітингу, який відбувався під стінами ВРУ. Його учасники розділилися на дві частини – ті, які виступали проти Артема Ситника, а також ті, хто його підтримував. Попри це, ситуація виглядала смішно. Було помітно, що, мабуть, обидві сторони є проплаченими,– пояснив Ігор Побер.

За словами нардепа, директор Національного антикорупційного бюро не зробив нічого такого, за що його можна було б притягнути до відповідальності.

– Для мене, як для багатьох колег, напевне, нічого такого він не зробив, щоб його притягувати до відповідальності. Одним із важливих показників його роботи є відкриті кримінальні справи, доведені до суду, а також кількість коштів, які були повернуті в бюджет. Разом з тим, якщо взяти статистику, вона далеко невтішна. Якщо порівняти ті кошти, які виділяються на утримання НАБУ, та ті, які були повернуті у казну, за період діяльності пана Ситника – побачимо, що співвідношення далеко не на користь директора НАБУ. У цьому повинні вже розбиратись аудитори, яких ми дійсно довго чекали, не могли обрати, але сьогодні вони є і це вже їхня робота,– додав Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.