Михайло Головко: «Люди останнє збирають та віддають солдатам на фронт, а вони – жирують, ухвалюючи такі неадекватні космічні ціни на газ»

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 11.10.2018
Народний депутат від фракції ВО «Свобода» Михайло Головко вважає, що «Нафтогаз» продовжує бути непотрібною прокладкою між «Укргазвидобування» та населенням, продаючи український дешевий газ за «захмарними» цінами.

 – Юридичну структуру «Нафтогаз» не можна ліквідовувати до тих пір, поки ми не повернемо кошти від РФ з «Газпрому». Але вони, як сказав пан Сергій, порушують Третій енергетичний пакет і в нас мало згідно цього домовленостей. Немає бути монополіста, а повинен бути видобуток, продаж і транзит – три різні кампанії. Сьогодні Кобельов реально доводить до банкрутства «Укртрансгаз», адже невідомо, яким чином встановлюється ціна, яка блокується судами. Сам віце-прем’єр Костюн заявив, що прибуток «Укргазвидобування» становить 250 %. Ці прибутки – з людей. А скільки ще мільярдів вони на цьому витягнули з простого народу?! Ви кажете, що «Нафтогаз» – не збиткова організація, так, перепрошую, ми доплачуємо субсидії з бюджету. Відтак, у минулому році 75 чи 77 млрд. гривень – це саме з кишень платників податків, які закривають такі допомоги, – зазначив Михайло Головко.

Нардеп звернувся до правоохоронних органів із проханням відкрити кримінальне впровадження на керівників НАК «Нафтогазу України».

– Люди не можуть платити реальну ціну за газ. Однак, експерти, які в  Кобельова на зарплаті та підтримують його позицію, не зважають на це. На відміну від них, я, як народний депутат, підтримуючи думку людей, звернувся до правоохоронних органів з проханням порушити кримінальне впровадження за фактом незаконного збагачення і протизаконних дій. Адже Кобельов, Вітренко та його шайка забрали собі премії майже 1,5 млрд. гривень. Ці гроші – пенсіонерів, платників податків, освітян та медиків.  Це пограбунок під час війни, адже люди останнє збирають та віддають солдатам на фронт, а вони – жирують, ухвалюючи такі неадекватні космічні ціни на газ,  – вважає свободівець.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.