Міністр закордонних справ України зустрівся зі студентами ТНЕУ (фото)

Опубліковано в Політика Автор  soroka biloboka 11.10.2018
Восьмого жовтня, у День юриста, до Тернопільського національного економічного університету  з офіційним візитом прибув Міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

У рамках візиту ректор ТНЕУ, доктор економічних наук, професор Андрій Крисоватий ознайомив гостя  з історією та досягненнями університету.

Приїзд Павла Анатолійовича співпав із урочистим відкриттям у ЗВО Студії перемовин, яка оснащена новітнім обладнанням для можливості спілкуватися з партнерами в режимі он-лайн.

Також у ході зустрічі Міністр разом із ректором оглянули залу електронних ресурсів, де поспілкувалися зі студентами-іноземцями. Павло Клімкін взяв участь у моделюванні студентами засідання вченої Ради безпеки ООН.  Відтак, Міністр долучився до обговорення  питання  про недопущення ескалації конфлікту в Азовському морі та поділився про досвід роботи у Раді безпеки ООН.

– Для того, щоб реалізувати себе й бути успішним необхідно вміти працювати у команді й бути особистістю з власною думкою. Бути відкритим, йти впевнено до своєї цілі, чітко бачити мету перед собою, – порадив студентам Павло Клімкін.

Окрім цього, під час заходу Міністерством закордонних справ України та Тернопільським національним економічним університетом підписали Меморандуму про співпрацю.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.