Студенти ТНЕУ мали можливість пізнати особливості обраного фаху на прикладі міжнародної організації AIESEC

Опубліковано в Соціум 14.09.2018
У рамках міжнародної діяльності факультету аграрної економіки та менеджменту, за сприяння ректора Тернопільського національного економічного університету професора Андрія Крисоватого та декана факультету професора Бориса Язлюка студенти 1-2-х курсів ФАЕМ зустрілися з головою молодіжної міської ради при Тернопільській міській раді Лесею Голик та студенткою цього ж освітнього закладу, віце-президентом із розвитку корпоративних відносин міжнародної організації AIESEC Іриною Брик.

 Метою зустрічі була популяризація молодіжного руху, поширення серед студентської молоді знань про можливості і механізми місцевого самоврядування, основи молодіжної політики, а також мотивація студентської молоді до активної участі у суспільному житті та розвитку міста.

Відтак, Ірина Брик презентувала доповідь на тему: «Емоційний інтелект».

 – Ще донедавна у нашій країні вважалося, що головним критерієм, який допоможе знайти роботу та заслужити повагу у суспільстві є коефіцієнт інтелекту (IQ). IQ відображає здатності лівої півкулі нашого мозку, що відповідає за логіку і раціональне мислення, а ЕQ (емоційний інтелект) вимірює правопівсферне інтуїтивне мислення та емоційність. EQ характеризується вмінням розуміти та контролювати свої емоції і зважати на емоції оточуючих. Тому потрібно шукати нові можливості та випробування для себе, пам’ятаючи, що внутрішня рівновага, емпатія та відповідальність нам допоможуть у цьому, – ділиться віце-президент із розвитку корпоративних відносин міжнародної організації AIESEC.

Також студенти мали нагоду дізнатися багато цікавого про саму організацію AIESEC, зокрема про програму міжкультурних обмінів GlobalVolunteer. Стажування у якій може проходити у 125 країнах та регіонах світу. А усі їхні проекти базуються на 17 цілях сталого розвитку ООН. Завдяки чому, окрім подорожей, знайомств, пізнання іншої культури, учасник програми обміну має змогу вплинути на покращення нашого суспільства.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.