Будівництво спортивного комплексу контролює голова Збаразької РДА

Опубліковано в Соціум 07.08.2018
Під час робочої поїздки голова Збаразької РДА Валерій Савчук оглянув будівництво спортивного комплексу, який зводять у місті Збараж.

 Перебуваючи на будівництві, очільник Збаразького району приєднався до вирішення низки організаційних питань та обговорення ходу проведення будівельних робіт.

– Реалізація проекту дозволить сформувати стабільну систему роботи щодо забезпечення рівних умов залучення сільської і міської молоді до зайняття спортом та забезпечити популяризацію фізичної культури та спорту для понад 2 тисяч школярів та понад 10 тисяч дорослого населення, – зазначив Валерій Савчук.

Нагадаємо, що будівництво спортивного залу у містечку цукровиків здійснюються за рахунок коштів Державного Фонду регіонального розвитку та місцевого бюджету. Відтак, передбачається створення належних (санітарно-гігієнічних, пожежних) умов для проведення спортивно-виховного процесу в Збаразькій спортивній дитячо-юнацькій школі. Зокрема проведення змагань із волейболу, баскетболу, футзалу, тенісу та інших видів спорту як місцевого, так і міжнародного рівня.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.