На Вишнівеччині молодь вчилась створювати проекти для громадського бюджету

Опубліковано в Соціум 07.08.2018
У Вишнівецький територіальній об’єднаній громаді в рамках заходу «Активуй громаду» за підтримки програми DOBRE відбувся перший «Молодіжний пікнік».
В рамках заходу учасники мали нагоду дізнатись про основні інструменти громадської участі та самостійно працювали над розробкою потенційних проектів для громадського бюджету.
 
Як розповів один із співорганізаторів заходу, заступник Вишнівецького селищного голови з питань проектного менеджменту, інвестиційної діяльності та розвитку Сергій Волохатий, організували таку подію спільно із представниками Громадської Організації «Цвіт».
 
- Разом із ГО «ЦВІТ» став співорганізатором та водночас модератором цікавого заходу «Молодіжний пікнік», який проходив на стадіоні Вишнівця. Участь у ньому взяла вся активна молодь нашої громади . Її ознайомлювали з інструментами громадської участі, зокрема електронними петиціями та громадським бюджетом. Більше того, в ході міні-тренінгу, молодь було поділено на робочі групи, які напрацьовували можливі проекти для бюджету участі. Були й перші переможці, які отримали призи за свої старання. Надзвичайно задоволений учасниками заходу, які включалися в роботу, генерували ідеї та заявили про свою готовність активізуватися задля розвитку нашої громади. Приємний, позитивний та натхнений захід. Наступного разу, чекаю ще більшої кількості учасників. Дякую всім за роботу, - розповів Сергій Волохатий.
 
До слова, переможцем серед трьох молодіжних команд, які під час «Молодіжного пікніку» розробляли та презентували потенційні проекти для бюджету участі, стала команда, яка запропонувала створити у Вишнівці «Коворкінг».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.