У Збаразькій райлікарні відкрили оновлене приймально-діагностичне відділення

Опубліковано в Соціум 04.08.2018
Голова Збаразької районної державної адміністрації Валерій Савчук із керівними представниками державних установ краю відкрили оновлений приймально-діагностичний відділ Збаразької ЦРКЛ.

Капітальний ремонт цього відділу почали проводити ще минулого року. Відтак, приймально-діагностичний відділ оснащений комп’ютерною технікою, відеонаглядом, УЗД-апаратом, який отримали у рамках благодійної допомоги від Червоного Хреста Німеччини, колоноскопом . На його реконструкцію затрачено  476,8 тисяч гривень, з яких 414,5 тисяч – з місцевого бюджету.

– Після реконструкції приймально-діагностичного відділу покращиться цілодобове надання медичної допомоги населенню району, пришвидшиться госпіталізація хворих у відповідні відділення. Окрім цього, зменшаться видатки на оплату ургенції медпрацівників – терапевтів і чергових лікарів, наголосив Валерій Савчук.

До слова,  якщо за 2017 рік через приймально-діагностичний відділ госпіталізовано 5219 хворих, то за 7 місяців 2018 року –  вже 3169.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.