ТНЕУ у липневому рейтингу Webometrics 2018

Опубліковано в Соціум 13.07.2018
Тернопільський ВУЗ знову засвітився у світових рейтингах.

На сайті Webometrics http://repositories.webometrics.info/en/transparent опубліковано світовий рейтинг транспарентності (Transparent Ranking of Repositories) інституційних репозитаріїв університетів та інших науково-освітніх установ. За результатами рейтингування репозитарій бібліотеки ім. Л.Каніщенка ТНЕУ посів почесне 177 місце.  Рейтинг сформовано на основі підрахунку кількості наукових робіт, розміщених  у репозитарії і проіндексованих базою Google Scholar. Цього року автоматизований рейтинговий алгоритм Webeomtrics ідентифікував 1000 кращих репозитаріїв світу, з яких більше, ніж 30 – репозитарії українських вишів.

Вітаємо університетську спільноту ТНЕУ з вагомим досягненням. Міжнародне визнання, лідируючі позиції у світовому рейтингу – це командна робота професорсько-викладацького колективу, студентства та працівників закладу вищої освіти. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 Катерина Шаблій
Олександр Кацуба: Задача російських атак на енергетику — деморалізувати українців
Атаки Росії на українську енергетику в останні тижні мають на меті залякати й деморалізувати українців.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.