«Вірю, через 900 років ваше місто й далі процвітатиме», - Микола Люшняк у День Теребовлі

Опубліковано в Соціум 11.07.2018
Масштабним триденним святкуванням відзначився 921 День міста у Теребовлі, який відбувався минулих вихідних впродовж 6-8 липня у центрі Теребовлянської об’єднаної громади.
Вперше до ОТГ завітав відомий український гурт «Плач Єремії», вдруге в Теребовля встановили рекорд - з купальського зілля сплетено найбільший вінок завдовжки в 225 метрів. Також під час відзначення Дня міста гості могли насолодитись українським кіном під відкритим небом, відвідати ярмаркове містечко «На березі Гнізни» чи потемки в супроводі князя Василька подолати замкову гору та дізнатись історію славного краю.
Аби привітати громаду та жителів Теребовлі з 921-річчям на святкування завітав і народний депутат з Тернопільщини Микола Люшняк.
- З моменту свого заснування за 9-ти столітню історію Теребовля чимало зазнала та побачила. Проте неправильно, якщо ми говоритимемо лише про минувшину, адже сьогодні ваше місто, яке є центром чудової об’єднаної громади, продовжує будувати та збагачувати як свою історію, так і своє сьогодення. Більше того, я переконаний, завдяки активній та ініціативні молоді, бажанню жителів рости й розвиватись, новому керівництву та адміністративному устрою, вже тут, на місцях, Ви зможете забезпечити й гоже майбутнє своїй громаді. Вітаю із 921-им Днем міста, Теребовле! Вірю, що і через наступні 900 років це красиве місто процвітатиме та квітнутиме, – звернувся із привітальним словом Микола Люшняк.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.