Петро Гадз став кращим платником податків за 2017 рік на Тернопіллі

Опубліковано в Соціум 13.03.2018
Голова наглядової ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Петро Гадз отримав почесну відзнаку «Кращий платник податків 2017» від очільників краю та керівництва ГУ ДФС в області.
Як наголосив голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук, під час офіційного нагородження, усі, хто отримав відзнаку, є сумлінними платниками податків, зокрема і Петро Гадз. Адже за підсумками 2017 року щодо сплати податків на Буччачині два місцеві підприємства – ТзОВ «Бучачагрохлібпром» та ФГ «Гадз», у сумі сплатили 61% від усього отриманого ПДВ по районі та стали бюджетоформуючими. Окрім того, з одного гектару земель чи не найбільшого в області фермерського господарства – «Гадз» до районної казни сплачується майже 17 тисяч гривень.
 – Сьогодні ми маємо можливість вкотре подякувати нашим підприємцям, які беруть важливу участь у формуванні бюджету області. Сприяти економічній міці області та держави – це престижно і почесно. Підприємці є однією з головних рушійних сил економіки багатьох розвинутих країн. І в Україні, сумлінно сплачуючи податки, Ви формуєте економічний та фінансовий потенціал краю, створюєте нові робочі місця. Майже 3 мільярди гривень податків надійшло минулого року до усіх місцевих бюджетів області -  на майже 800 мільйонів більше, ніж у 2016 році. Від імені депутатів обласної ради, від себе особисто дякую Вам за роботу і за Вашу сумлінну громадянську позицію, - звернувся до підприємців та аграріїв голова обласної ради Віктор Оавчарук.
Зі словами подяки до нагороджених звернувся і голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна:
- Я дякую кожному підприємцю за всі ті справи які ми зробили разом у 2017 році, й оцінюю цю роботу не лише з боку сплати податків. Адже Тернопільська область отримує від вашої діяльності збільшення фондів розвитку місцевих бюджетів всіх рівнів. Ми маємо за що дякувати нашому бізнесу і сьогодні я дякую усім платникам податків за те, що працюємо спільно над розвитком нашої держави, а з нею – й області.
Нагороду голові наглядової ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Петру Гадзу особисто вручив начальник Головного управління ДФС в Тернопільській області Ігор Комендат, який також розповів й про минулорічні успіхи:
- До Зведеного бюджету України від нашої області надійшло 5,1 мільярдів гривень податків і зборів. Порівняно з 2016 роком надходження збільшились на 1,4 мільярди або на 38,6%. Планові показники забезпечено в повних обсягах як по державному, так і місцевих бюджетах. Все це досягнення не так нашої структури, як сумлінних платників податків, які дбають про бюджет країни й області зокрема, адже після процесів децентралізації значно розширено базу надходжень до місцевих бюджетів. Як наслідок, у 2017 році до місцевих бюджетів  надійшло 2,9 мільярди гривень, що на 757мільйонів або на 35% більше, ніж у 2016 році та на 1,4 мільярди або вдвічі більше показника 2015 року.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 Катерина Шаблій
Олександр Кацуба: Задача російських атак на енергетику — деморалізувати українців
Атаки Росії на українську енергетику в останні тижні мають на меті залякати й деморалізувати українців.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.