Колектив «Бучачахрохлібпром» відзначив День працівника сільського господарства (фото, відео)

Опубліковано в Соціум 25.11.2017

У ТзОВ «Бучачагрохлібпром» урочисто відзначили професійне свято. Спонсором та організатором Дня працівника сільського господарства вже вкотре став голова наглядової ради Петро Гадз. На урочистостях У Бучацькому будинку культури зібрались люди, які працюють біля землі, тваринники, переробники, садівники.

Напередодні свята колектив «Бучачагрохлібпром» було премійовано та вдостоєно професійними грамотами й подяками. Окрім цього, визначили й нагородили найкращих працівників підрозділів. Не оминуло увагою керівництво підприємства й ветеранів сільського господарства, яким вручили грошові премії. Більше того, в найближчому часі їм, на знак подяки за довгу та віддану працю, організують відпочинок.

- Ветерани сільського господарства як ніхто інший заслуговують особливої поваги та подяки за віддані роки, які пішли на розбудову цієї галузі. Ми їм зобов’язані, адже вони працювали в складних для всієї країни умовах, коли не було техніки та засобів. Завдяки праці ветеранів ми маємо сьогоднішні успіхи, адже вони поклали основу якісного розвитку сільського господарства, - зауважив Петро Гадз.

Директор ТзОВ «Бучачагрохлібпром» підвів підсумки роботи за 2017 рік. Іван Володимирович Карачка зауважив, що за січень-листопад 2017 року завдяки підприємству державний бюджет отримав більше 50 мільйонів гривень, а середня зарплата сягнула 9000 гривень.

– Цьогоріч ми досягли значних успіхів – пройшли міжнародні сертифікації, які підтверджують, що наше яблуко екологічно чисте та безпечне для вживання, – зазначив директор із садівництва ФГ «ГАДЗ» Тарас  Мельник.

З професійним святом концертною програмою усіх гостів вітав Заслужений артист України Павло Доскоч.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.