Труха-Тернопіль: 21 млн грн на допомогу ЗСУ

Опубліковано в Соціум 05.09.2023

Труха-Україна, разом з тернопільською мережею пабліків Труха, витратила 21 млн грн на допомогу ЗСУ. Зокрема, ці кошти були спрямовані на закупівлю дронів, військової амуніції, одягу та взуття, автомобілів, пального, інших необхідних речей та медичну реабілітацію бійців.

Допомога була надана різноманітним підрозділам та бригадам, зокрема, 128-ій окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді, яка зараз працює на Запорізькому напрямку.

Труха-Тернопіль – один з найпопулярніших телеграм-каналів Тернопільщини, частина найвідомішої мережі всеукраїнських пабліків «Труха», яка з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну допомагає нашій державі боротися з російською пропагандою, фейками та дезінформацією.

Адміністратор Труха-Україна Максим Лавриненко заявив, що команда каналу пишається тим, що змогла зробити свій позитивний внесок у боротьбу України за свободу та незалежність.

«Ми не збираємося зупинятися на досягнутому. Щодня удосконалюємо робочий процес, вчимося швидко розпізнавати фейки та дезінформацію. Продовжимо працювати і надалі, щоб допомогти нашій країні перемогти в цій війні», – сказав Лавриненко.

Труха-Тернопіль – це важливий партнер Збройних сил України на інформаційному просторі. Команда каналу надає неоціненну допомогу у боротьбі України за свободу.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.