Передай посилку воїну: волонтери «Української команди» знову вирушають на фронт з допомогою

Опубліковано в Соціум 22.05.2023
Наприкінці травня волонтери «Української команди» Тернопільщини вирушають у чергову поїздку на фронт в межах проєкту «Військова пошта».
 
Вони безкоштовно доставлять вантажі для військовослужбовців Тернопільщини, які зараз перебувають у зоні бойових дій та не мають доступу до поштових відділень.
 
Про це розповів лідер «Української команди» на Тернопільщині, народний депутат Микола Люшняк.
 
Маршрут волонтерів: Тернопіль – Охтирка – Харків – Ізюм – Краматорськ – Покровськ – Дніпро – Тернопіль.
 
– Рідні захисників та захисниць можуть передати їм посилки. Приносити пакунки потрібно у пункти прийому, які ми створили у 14-ти населених пунктах Тернопільської області: Шумськ, Зборів, Тернопіль, Бучач, Трибухівці, Золотий потік, Заліщики, Товсте, Гусятин, Хоростків, Гримайлів, Колиндяни, Заводське, Кременець. Збір посилок відбуватиметься 25-27 травня,  зазначив Микола Люшняк.  
Заборонено відправляти: вогнепальну зброю усіх видів і боєприпаси до неї; холодну зброю усіх видів; вибухові та легкозаймисті речовини; наркотичні засоби, психотропні речовини, їх аналоги та прекурсори, включені до переліку наркотичних засобів Комітетом з контролю за наркотиками при МОЗ; токсичні та радіоактивні речовини, руть, кислоти, мінеральні добрива, отруйні, їдкі речовини; отруйні рослини.
Микола Люшняк каже, завдяки проєкту «Військова пошта» є можливість регулярно відправляти волонтерський бус з необхідними вантажами для українських воїнів.
 
– Для наших захисників та захисниць дуже важливо отримувати речі чи продукти з рідного дому. Саме тому «Українська команда» взяла на себе місію доставляти посилки на фронт. За п’ять місяців таких поїздок було вже понад десять. Волонтерський штаб «Українська команда» продовжує працювати!  підкреслив Микола Люшняк.
 
Окрім цього, через волонтерів воїни можуть передати зайві речі з фронту додому.
 
Телефон гарячої лінії: 0966576704 (з 10:00 до 17:00).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.