Михайло Цимбалюк: «До завершення воєнного стану не варто підвищувати для населення ціни на воду та водовідведення»

Опубліковано в Соціум 16.03.2023
Нацкомісія, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та компослуг планує у березні цього року включити до порядку денного засідання у формі відкритого слухання питання про підвищення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення.
 
Про це в ефірі каналу «Рада» розповів народний депутат від «Батьківщини» Михайло Цимбалюк.
 
Наразі опрацьовується можливість встановлення вказаних тарифів двома етапами: з 1 квітня та з 1 липня, з урахуванням зазначених в обґрунтувальних матеріалах підходів, додали в Комісії.
 
– Населення демонструє дисципліну в питанні оплати комунальних платежів, окрім тимчасово окупованих територій. Заяви НКРЕКП – тривожний сигнал. З одного боку держава має підтримати тих, хто сьогодні надає ці послуги, а з іншого – зрозуміти, чи зможе населення оплачувати підвищену ціну на воду і водовідведення. До речі, уряд минулого року ухвалив декілька постанов щодо заборони підвищення цін на комунальні платежі до завершення воєнного стану.  Тож це має бути враховано,  наголосив Михайло Цимбалюк.
 
Детальніше – у відео.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.