Популярна американська компанія, яка виробляє меблі, розвиває бізнес на Тернопільщині

Опубліковано в Соціум 05.12.2022
 
Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко зустрівся із керівництвом американської компанії Home Essentials.
 
Home Essentials (штаб-квартира – Гонконг) присутня у більш ніж 14 країнах світу. Це один з найбільших постачальників меблів та предметів інтер’єру з можливістю їх оренди. В Україні супровід даного інвестиційного проєкту здійснює команда «Інвестиційного офісу Тернопільської області» на чолі з його керівником Володимиром Василевським.
 
Під час зустрічі з директором компанії голова обласної ради обговорив ключові етапи входження інвестора в нашу область та можливості для розширення співпраці в майбутньому.
 
Сьогодні компанія вже визначилась із місцем розташування та можливістю інвестування в будівництво заводу із виробництва матраців у м. Кременець. Більшість продукції під власними торговими марками буде експортуватися в країни Європи та Близького Сходу.
 
– Загальна кількість нових робочих місць до 2024 року складе біля 300 працівників, а Кременецька громада отримає потужного роботодавця та платника податків. Реалізація даного інвестиційного проєкту стартувала в жовтні цього року і вже до кінця 2022-го має розпочатися тестування виробничих ліній та виробництво перших партій виробів. Бренд Home Essentials матиме на своїх логотипах написи: «Зроблено в Україні» та «Зроблено у Кременці». Така потужна підтримка міжнародних інвесторів є найкращим прикладом того, що світ на боці України у цій війні, а також такою необхідною сьогодні  промоцією нашої області,  наголосив Михайло Головко.  
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.