Ще 100 бандерпечей передали на фронт волонтери «Української команди» (відео)

Опубліковано в Соціум 25.11.2022
 
Ще сотню бандерпечей від «Української команди» обігріватимуть наших захисників, які знаходяться у нагарячіших точках – в районі Бахмуту та Вугледару.
 
50 бандерпечей призначені для бійців 72-ї окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців. Ще 50 – для батальйону "Свобода", повідомив керівник "Української команди" Артур Палатний. 
 
Загалом з початку акції «Тепло на фронт» «Українська команда» вже передала на передову понад тисячу бандерпечей. І забезпечила теплом майже 10 тисяч наших бійців.
 
– Наша акція триває. Ми продовжуємо постачати бандерпечі на передову. А крім того, почали відправляти на фронт індивідуальні набори для обігріву бійців. До них входять термоакумулятори, хімічні грілки, спиртові мініпечі, сірники тощо. Такі набори від «Української команди» також отримають не менше 10 тисяч наших захисників на передовій. Нашим буде тепло – ворогам пекло!  зазначили в «Українській команді».
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів
Бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які закуплені мерією Тернополя. На…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.