Гуманітарний вантаж для рятувальників, лікарів та військових прибув на Тернопільщину з Канади (відео)

Опубліковано в Соціум 08.08.2022
Гуманітарна допомога з Канади знову прибула на Тернопільщину.
 
Волонтерський штаб «Українська команда» її вже розвантажив і готує до відправки у найбільш «гарячі» місця нашої країни.
 
– Це допомога із Ванкувера. Із пожежної частини нам пожертвували каски, ліжка, ноші. Госпіталі передали ліки. Зараз допомоги не так багато, як раніше. І новин про Україну також. Ми повинні поширювати більше інформації через наш фонд, щоб люди знали більше, щоб не забували, що тут війна, щоб продовжували допомагати,  каже волонтер з Канади Браян.
 
Допомогу передадуть у лікарні на півдні і заході України.
 
– Ми бачимо що світ не втомився від війни, не втомився допомагати Україні. Канадська діаспора вкотре відправила великий вантаж допомоги нашим українським лікарням, які знаходяться в Запоріжжі, Дніпрі, Миколаєві та інших гарячих точках. Це обладнання для пожежних машин, для медичних закладів, медпрепарати та інші технічні засоби, які сьогодні потрібні нашим військовим. Дякую українській громаді Канади, всім пожежникам, лікарям, волонтерам Ванкувера, які допомагають Україні. Вони розуміють, що боротьба проти російського окупанта – спільна, у ній має допомагати весь цивілізований світ,  наголосив народний депутат Микола Люшняк.
 
Також він подякував міжнародному перевізнику з Дрогобича WESTUKRTRANS, який безкоштовно та дуже оперативно доставляє гуманітарну допомогу з портів Гамбурга та Гданська.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.