Микола Люшняк зустрівся з військовослужбовцями підрозділу 44-ої окремої артилерійської бригади ЗСУ

Опубліковано в Соціум 24.01.2022
До військовослужбовців першого окремого дивізіону 44-ої окремої артилерійської бригади імені Данила Апостола, що дислокується у Чорткові, завітав народний депутат, голова обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Микола Люшняк.
 
У рамках зустрічі парламентарій оглянув умови, в яких проживає особовий склад, а також обговорив основні напрямки подальшої співпраці з командиром Станіславом Храптовичем.
 
– Хоч Микола Володимирович учора побував в нас вперше, та підтримку з йогу боку ми відчуваємо вже давно – і регулярна матеріальна допомога, і організація масштабного концерту до 30-річчя Збройних Сил України. Приємно, що народний депутат знаходить час, аби поспілкуватися з військовослужбовцями. Ми дуже поважаємо цю людину. У рамках зустрічі обговорили подальшу співпрацю стосовно відновлення військової автомобільної техніки, адже є проблема у відсутності необхідних запчастин. Микола Володимирович запевнив, що готовий допомагати нашому підрозділу у проблемних питаннях, – розповів командир дивізіону 44-ї окремої артилерійської бригади підполковник Станіслав Храптович.
 
Під час зустрічі народному депутату вручили пам’ятні подарунки, серед них – дерев’яний виріб, виготовлений колишнім військовослужбовцем підрозділу.
 
Микола Люшняк каже, військовослужбовці – опора нашої держави, саме тому важливо, аби вони відчували як матеріальну, так і моральну підтримку.
 
– Радий, що мав нагоду познайомитися із першим окремим дивізіоном 44-ої окремої артилерійської бригади імені Данила Апостола. Вони – відважні, сильні та патріотичні. Після відвідин підрозділу я вкотре переконався, що Україна має надійну опору – людей, які в будь-яку хвилину готові дати відсіч агресору. Я пишаюся нашими військовослужбовцями. Разом із командиром ми домовилися про подальшу співпрацю. Намагатимуся допомагати дивізіону, щоб внести свою лепту в захист Батьківщини, – наголосив Микола Люшняк.
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.