З’явився офіційний трейлер фільму «Шлях поколінь», знятого тернопільським кінематографістом (відео)

Опубліковано в Соціум 24.11.2021
Уже наприкінці листопада глядачі вперше побачать художньо-документальну стрічку «Шлях поколінь», зняту тернопільським кінематографістом, журналістом та добровольцем Михайлом Ухманом.

ТОВ «Ухман і компанія» вже презентувало офіційний трейлер фільму.

– Шлях поколінь – це історія одного київського хлопця, який живе своїм життям, вважаючи, що проблеми країни, його не цікавлять. Проте все змінюється, коли він у сні зустрічає українського воїна, який приходить до Назара з минулого століття. Чи може це був не сон?  йдеться в описі.

Фільм «Шлях поколінь» розповідає про воїнів Української повстанської армії та Героїв сучасності. Події розгортаються у двох часових лініях – 1946 та 2015 роки.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 soroka
В "УДАРі Віталія Кличка" порушили питання збільшення представництва жінок в органах влади
Гендерна рівність та соціальна інклюзія – важливі складові демократичного розвитку суспільства та партійного будівництва зокрема.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.