В Озерянській громаді триває ремонт дороги місцевого значення (відео)

Опубліковано в Соціум 10.10.2021
В Озерянській громаді триває відновлення важливого шляху місцевого значення.

Ділянку дороги довжиною 1 кілометр у селі Данилівці відновлює компанія «Авакс-проф», яка виграла тендер на виконання цих робіт.

Для того, аби проконтролювати, як йдуть ремонтні роботи, у громаду приїхав голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

– Ми тут, бо наше завдання – перевіряти і контролювати, як витрачаються кошти платників. Тож обласна рада слідкуватиме, як роблять дороги місцевого значення.  Важливо, щоб кожна гривня була витрачена за призначенням,  каже Михайло Головко. – Звісно, що ці роботи  – тільки початок. Ця ділянка потребує відновлення приблизно 5 кілометрів дороги. Сподіваємося, що наступного року продовжимо і зможемо завершити цю ділянку шляху.

До слова, цьогоріч Тернопільська обласна рада виділила майже 600 мільйонів гривень на капітальні та поточні ремонти доріг місцевого значення. За ці кошти на Тернопільщині відновлять понад 100 кілометрів шляху.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.