Молодь класичного університету Тернополя за чисту Україну!

Опубліковано в Соціум 19.09.2020

Навчально-науковий інститут біоресурсів і природокористування Західноукраїнського національного університету долучився  до щорічної всесвітньої акції «Всесвітній день прибирання» («World Cleanup Day»), організатором якої виступив Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine».

17 вересня 2020 року у «Парку здоров'я» акція відбулася із дотриманням карантинних норм та правил техніки безпеки. Обов’язковою вимогою була наявність захисних масок, рукавичок та врахування соціальної дистанції.

Метою акції було привернення уваги якнайбільшої кількості молоді до екологічних питань і проблем, що виникають внаслідок елементарної байдужості людей до природи, до того, що не лише у наших домівках  має панувати чистота, а й у нашому спільному домі – довкіллі.

Часто  причиною виникнення стихійних сміттєзвалищ є самі мешканці. Адже набагато приємніше, коли виїжджаючи за межі міста замість купи сміття в лісопосадках можна милуватися гарними краєвидами.

Також не забуваймо про цифрове очищення, яке є новою формою прибирання, яку можна проводити в будь-якому зручному місці та в будь-який час. Видалення зайвої інформації зі своїх ґаджетів дозволить розвантажити центри бази даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії.

Зробимо Україну чистою разом!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.