Західноукраїнський національний університет уп’яте отримав офіційне право підготовки кандидатів для складання Кембриджських іспитів

Опубліковано в Соціум 10.09.2020

У вересні 2020 року Західноукраїнський національний університет  отримав міжнародний сертифікат Cambridge  Assessment English.

Такий сертифікат, засвідчений підписом директора Мережевого центру оцінювання знань при Кембриджському університеті Франчески Вудварт, ЗУНУ як правонаступник ТНЕУ отримує вже уп’яте, починаючи з серпня 2016 року.

Це дає право нашому університету, зокрема Навчально-науковому центру з вивчення іноземних мов, готувати кандидатів для складання іспитів з англійської мови на міжнародний сертифікат Cambridge English.  

Відрадно, що Навчально-науковий центр з вивчення іноземних мов ЗУНУ  активно співпрацює з освітнім екзаменаційним центром «Грейд» (керівник Центру – Ольга Файзуліна) з травня 2016 року.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.