Що насправді сталося навколо кав'ярні "Скаварідка": нові власники приміщення викрили брехню орендаря (відео)

Опубліковано в Соціум 26.06.2020
Вчора, 24 червня, у мережі поширили фейк про «рейдерське захоплення» кав’ярні у центрі Тернополя.

Неправдиву інформацію розповсюдив Назар Андрушко, який орендував приміщення на Валовій, 1.

Нові власники, які придбали це приміщення ще 9 червня, всіма силами намагалися мирно владнати конфлікт та з’ясувати, хто є орендарем. Юристи та адвокати провели з Андрушком декілька зустрічей, адже хотіли врегулювати питання у законному полі.

Однак, підприємець влаштував «шоу», аби дискредитувати нових власників. Назар Андрушко вже декілька разів відмовився показати договір на право користування цим приміщенням та не захотів укласти новий.

«Це було заставне майно. Банк за непогашення заборгованості по кредиту колишнім власником реалізував майно фінансовій компанії, яка,  в свою чергу, набула права власності та продала приміщення нашому клієнту. Відомості про це були внесені до реєстру 9 червня. Отже, все відбулось офіційно. Про всі дії були повідомлені і колишній власник, і особа, яка певний час займала приміщення під кав’ярню «Скаварідка», – розповідає представник власника Ярослав Миколів.

Як виявилось, орендар знайомий із новим власником приміщення. Вони зустрічалися 10, 11 і 16 червня, щоб врегулювання взаємовідносини.

Назар Андрушко сказав, що «не буде вести ніяких перемовин, і що новий власник йому нічого не зробить. Доступ до приміщення він йому не надасть».

Жодні законні аргументи і документи на право власності його не цікавили. Тоді власник замовив охорону об’єкта, щоб розібратися, хто орендує придбане ним приміщення.

Андрушка безперешкодно пустили всередину, щоб він забрав свої речі: гроші та ключі від автомобіля. У підтвердження цього він надав усне підтвердження на відео і розписку.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.