Версія для друку

Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола пропонує навчання за рівнем бакалавра

Опубліковано в Соціум 26.05.2020

Для випускників шкіл весна – час активної підготовки до випускних іспитів, а також роздумів про своє майбутнє. Адже вибір омріяної професії, навчального закладу та колективу однодумців впливатимуть на якість життя в найближчому часі. Серед багатьох закладів освіти радимо звернути увагу і на Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола.

Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола є закладом вищої освіти і забезпечує багатоступеневість освіти громадян, адже здійснює підготовку фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем кваліфікованого робітника, освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра, а також освітнім ступенем бакалавра. Окрім того, до складу Галицького коледжу входить відокремлений підрозділ «Гімназія» для учнів 5-9 класів.

Незважаючи на те, що назва закладу Галицький КОЛЕДЖ, він поряд з університетами Тернополя та загалом України навчає учнів школи після 11 класу на рівні бакалавра, тобто забезпечує вступників повноцінною і якісною вищою освітою. Однак заклад має і ряд переваг над іншими. Першочергова перевага у порівнянні з університетами стосується міських абітурієнтів: для тернопільських вступників у Галицькому коледжі є квота на державні місця, а, отже, велика ймовірність навчатися за кошт держави. Оскільки навчальний заклад є комунальним та підпорядковується міській раді, то й розподіл державних місць навчання залежить від неї.  Великим плюсом коледжу є і те, що нові спеціальності на рівні бакалаврату започатковані нещодавно, а це означає, що заклад керується сучасним підходом до організації освітнього процесу і має оновлені умови для навчання. І, звичайно, Галицький коледж дбає про відповідність освіти ринку праці, а тому спеціальності, за якими готує на рівні бакалавра, є затребуваними, а професія – високооплачувана та перспективна.

Так, для випускників шкіл у 2020 році Галицький коледж пропонує навчання за першим бакалаврським рівнем вищої освіти за спеціальностями:

  • «Право»
  • «Готельно-ресторанна справа»
  • «Журналістика» (освітня програма «Видавнича справа та медіакомунікації»).

Вибір закладу на користь професій вказаних спеціальностей невипадковий: фахівців саме цих сфер потребують роботодавці нашого регіону, а ще ці галузі ввійшли у десятку найрейтинговіших за кількістю поданих абітурієнтами заяв на навчання для здобуття ступеня бакалавра у 2019 році, а, отже, є популярними серед молоді.

Для вступу до Галицького коледжу для навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра абітурієнт має подати сертифікати ЗНО з трьох конкурсних предметів (приймаються сертифікати 2017-2020 років; ЗНО з іноземної мови 2018-2020 років):

  • для «Права»: українська мова та література, історія України та іноземна мова, або математика;
  • для «Готельно-ресторанної справи»: українська мова та література, іноземна мова та математика, або географія;
  • для «Журналістики»: українська мова та література, історія України та іноземна мова, або математика.

Мінімальне значення результатів ЗНО для вступу до Галицького коледжу – 100 балів (140 – для спеціальності «Право»). Навчання на бакалавраті відбувається у денній та заочній формі відповідно до обраної спеціальності.

Прийом заяв та документів за допомогою електронного кабінета вступника триватиме з 13 до 22 серпня 2020 року. Деталі вступу у 2020 році дізнавайтеся:

  • за адресою: м. Тернопіль, вул. Б. Хмельницького, 15 (корпус 1, каб. № 16) поштовий індекс: 46000
  • електронною поштою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
  • за номерами телефонів: (0352) 52-13-72, 25-76-49, 0679886554, 0684023821
  • факсом: (0352) 25-76-49
  • на днях відкритих дверей (розклад оприлюднюється на сайті gi.edu.ua).

Ваш вибір – запорука щасливого майбутнього!

Обирайте Галицький коледж в пріоритет!