До Монастириська їдуть дві карети швидкої медичної допомоги, два апарати ШВЛ, експерес-тести, - народний депутат Микола Люшняк

Опубліковано в Соціум 26.03.2020
Народний депутат Микола Люшняк написав, що сьогодні, 26 березня, в обідню пору, у місто Монастириська, що на Тернопільщині, де нині епіцентр коронавірусної інфекції, передадуть дві карети швидкої медичної допомоги, два апарати штучної вентиляції легень, експерес-тести на виявлення коронавірусу, а також розчини для дезінфекції.

Про це нардеп Микола Люшняк написав на власній сторінці у Фейсбук. 

"Кількість виявлених випадків коронавірусу в Україні зростає погодинно. Під ударом інфекції опинилися й Монастирищина. Наразі цей район вважають одним із основних джерел розповсюдження COVID-19 в Тернопільській області. За останніми даними, кількість підтверджених випадків коронавірусу в Монастириському районі сягнула 11, а один житель, на жаль, помер.

У зв’язку з цим до Монастирищини прикуто особливу увагу, посилено контроль. Так, в обідню пору медикам цього району передадуть дві нові сучасні машини швидкої допомоги, два апарати штучної вентиляції легень, дезінфікуючі розчини та експрес-тести.

Дотримуйтеся рекомендацій медиків, аби вберегтися від інфекції. Регулярно мийте руки та користуйтеся дезінфекційними засобами й засобами індивідуального захисту. Мінімізуйте контакт рук з обличчям. Кашляючи або чхаючи, прикривайтеся серветкою чи згином ліктя. Не виходьте з дому без потреби. Відчувши симптоми хвороби, зверніться до сімейного лікаря, не зволікаючи. Ваше здоров’я – у ваших руках. Бережіть себе та рідних!
Пам’ятайте, найкращий спосіб вберегтися від хвороби - самоізолюватися", - заявив Микола Люшняк.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.