У Більче-Золотому заклали капсулу під будівництво нового корпусу лікарні для ветеранів АТО/ООС

Опубліковано в Соціум 12.12.2019
За участі голови Тернопільської обласної ради сьогодні, 11 грудня, заклали капсулу під будівництво нового корпусу Більче-Золотецької обласної фізіотерапевтичної лікарні реабілітації.
 
У цьому медзакладі завжди приділяли особливу увагу оздоровленню військовослужбовців, учасників АТО, а відділення для реабілітації ветеранів ООС і АТО та їх сімей відкрили ще у 2015 році. Лікувальну реабілітацію тут проходять багато людей, а тому місць, звісно, не вистачає.
 
Завдяки ініціативі очільника закладу Любомира Синоверського і усього колективу в Більче-Золотецькій лікарні чи не щороку відкриваються нові, устатковані найсучаснішим обладнанням відділення.
 
Сьогодні, 11 грудня, закладено капсулу під будівництво нового сучасного корпусу на 50 місць для учасників АТО з облаштуванням теплого переходу  та реконструкцією існуючого корпусу.
 
До розвитку оздоровниці активно долучається Тернопільська обласна рада, яка уже виділила кошти на розробку проектно-кошторисної документації та початок будівництва понад 1 мільйон гривень.
 
– Завжди приємно, коли у наш непростий час відбувається будівництво, а надто об’єктів охорони здоров’я чи соцзахисту. І ось сьогодні ми закладаємо капсулу під новий корпус для реабілітації ветеранів АТО та ООС і членів їх сімей. Безперечно, мета – шляхетна і дуже потрібна, адже тут лікуватимуться та відновлюватимуть сили і здоров’я наші захисники, – зазначив голова Тернопільської облради Віктор Овчарук. – Ваша лікарня – приклад того, як в одному з найвіддаленіших куточків області можна зробити сучасний, європейського рівня медичний заклад. Щоб потрапити сюди, треба вичекати чергу. Інформація про якість медичних послуг у лікарні  розноситься  теренами держави і без гучної реклами.
 
Віктор Овчарук наголосив на тому, що обласна рада і надалі продовжуватиме піклуватися про Більче-Золотецьку лікарню.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 Катерина Шаблій
Від чого залежить комфорт дитини під час квартирного переїзду?
Зміна місця проживання — випробування не з легких. Якщо в сім'ї є діти, крім клопоту…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.