«Захистимо українську землю!»: тернопільські свободівці закликають долучитися до масштабного маршу в Києві

Опубліковано в Соціум 12.10.2019
З нагоди 77-річчя створення Української Повстанської Армії у свято Покрови Пресвятої Богородиці в Києві відбудеться традиційний марш УПА «Захистимо українську землю!».
 
– Головна вимога цьогорічного Маршу – не допустити втрати територіальної цілісності та державного суверенітету України ні через реалізацію т.зв. «Формули Штайнмаєра», ні через розпродаж землі і пограбунок українців олігархами та іноземним капіталом, – йдеться в анонсі події.  
Участь в марші «Захистимо українську землю!» візьмуть і тернопільські свободівці, адже, на їхню думку, «Формулу Штайнмайєра» є зрадою державних інтересів.
– «Формулі Штайнмайєра» аплодують Луганськ, Донецьк, Москва, Франція, Німеччина і теперішня центральна влада, яка думає, що їхня мета – узаконити сепаратистські рухи та особливий статус Донбасу. Небезпека – у тому, що це виступає своєрідним символом – коли ти хочеш окремого ставлення у нашій державі, то візьми зброю в руки, почни вбивати українських громадян, а потім вимагай до себе цього особливого ставлення. Ми розуміємо, що передумови для таких сепаратистських рухів є не лише на сході нашої держави. Це питання присутнє на Закарпатті, в Чернівецькій області, де є нацменшини, що підігріваються іноземними державами, аби «розкачувати» питання окремого особливого статусу. Кожен патріот розуміє,що Україна – це унітарна держава. В нас не може бути ніяких окремих статусів, – пояснив голова Тернопільської обласної організації ВО «Свобода» Олег Сиротюк.
Марш відбудеться під гаслом: «Захистимо українську землю заради майбутнього наших дітей! Від зовнішнього ворога — московитів, від внутрішнього ворога — олігархів-латифундистів!».
Захід розпочнеться о 13:00 урочистим мітингом біля пам’ятника Тарасові Шевченку. Опісля учасники Маршу традиційно пройдуть центральними вулицями Києва.
Створено Оргкомітет Маршу, який відкритий для участі всіх національно-патріотичних партій та ветеранських, молодіжних, фермерських та інших організацій.
Детальніше про подію: https://www.facebook.com/events/380259106255977/

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.