Тернополянин Максим Черкашин взяв участь у відкритті місцевого Коворкінг центру

Опубліковано в Соціум 22.06.2019

Учора, 21 червня, у Тернополі, на вулиці Шашкевича, 8в, 7-ий поверх відбулося відкриття Коворкінгу змін.

Участь у заході взяв 36-річний тернополянин Максим Черкашин, який балотується у Парламент від партії «Голос» Святослава Вакарчука по 163-му одномандатному окрузі – місто Тернопіль.

«Знаковою подією у нашому місті є відкриття осередку змін, розвитку та співпраці для молоді, - відзначив Максим Черкашин. - Коворкінг змін – це не просто чергова новомодна «забаганка», а насамперед сучасний простір для активної молоді, що хоче розвиватися та втілювати свої плани та ініціативи».

Коворкінг Змін — це місце для зустрічей волонтерів. Це простір для об’єднання найбільш активних людей.  Це місце для самоосвіти, знайомства з іншими активістами та спільного вирішення місцевих проблем.

«У Коворкінг центр у Тернополі може завітати будь-який студент, молода людина чи просто громадський активіст та попрацювати за комп’ютером, поділитися ідеями, обговорити проекти. Тут можна провести презентацію чи конференцію, знайти однодумців, отримати консультацію, провести зустріч з бізнес-партнерами та інше. Нарешті, у нашому місті за ініціативи Святослава Вакарчука та партії «Голос» відбулося відкриття сучасного простору для молоді» - зазначив Максим Черкашин.

До слова, аналогічні  центри, за ініціативи партії Голос, відкривають у різних містах України.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.